Cine sunt eu?

Cine sunt eu?

Nascuta in Februarie 1987, am terminat Facultatea de Matematica (Universitatea din Bucuresti) & Master in Management si Marketing International (ASE).

Am participat la diferite Work-Shopuri, Training.uri & Seminarii de Business, m-am regasit printre tineri antreprenori motivati la ”Business and life talks” unde am scris si primul meu articol despre branding si motivatie (VEZI AICI), am admirat si am absorbit ca un burete informatiile oferite la seminarii de business sustinute de catre cei mai buni speakeri & antreprenori de succes din Romania, am demarat si am asistat la diferite programe pentru Start-up.uri, am fost membru BUSINESS CLUB Bucuresti (www.thebusinessclub.ro) comunitate a asociației studențești Voluntari pentru Idei și Proiecte) unde am avut privilegiul sa interactionez cu unii dintre cei mai importanti oameni de afaceri din Romania, am castigat Subventii, diplome & premii la diferite proiecte europene cofinanţate de Fondul Social European pentru Promovarea Culturii Antreprenoriale, sprijinirea iniţierii de afaceri şi dezvoltarea abilităţilor de întreprinzător în rândul întreprinderilor şi persoanelor care vor să lanseze afaceri pe cont propriu.

Sunt antreprenor de aproape 10 ani. Naivitatea varstei mi-a oferit entuziasm si totodata nu mi-a oferit timp pentru a imi realiza scenarii, ambitia si dorinta de a imi depasi conditia modesta m-au impins catre performanta. Bugetul pentru business-ul meu a fost 50 Euro oferiti de matusa mea pentru a imi cumpara o pereche de blugi :).

Nu stiu ce inseamna sa fii angajat pentru altcineva dar stiu ce inseamna 14 ore de munca pe zi. Stiu ce inseamna sa clachezi si sa te ridici singur. Stiu ce inseamna sa nu mananci, sa nu dormi si sa nu ai stare pana nu duci la bun sfarsit ce iti propui.  Conduc propria companie din 2009. Am conturat si am realizat afaceri cu profit doar din INTUITIE, fara experienta insa cu o dorinta continua de evolutie.

Viata mea are prototipul majoritatii oamenilor de afaceri care si-au depasit conditia prin modestie, motivatie si ambitie!

Sunt fosta sportiva de performanta. Parintii mei au ales timp de 12 ani sa ma disciplinez, sa invat ce inseamna competitia, sa ma ambitionez si sa ma responsabilizez printr-un sport foarte dur: HOCHEI PE GHEATA. Un sport destinat barbatilor.

Sunt exigenta cu mine iar acest lucru ma face sa ma ambitionez si sa imi depasesc conditia. Tot ce am devenit astazi se datoreaza in mare parte parintilor mei, cadre didactice, care desi nu m-au laudat niciodata pentru reusitele mele, m-au sustinut si mi-au fost alaturi mereu instalandu-mi principii de viata de baza, bine organizate.

Sunt foarte energica, titirez innascut, niciodata nu stau locului, sunt optimista si imi caut entuziasmul in tot ceea ce fac.

Imi place foarte, foarte mult sa calatoresc. Iubesc calatoriile! Vad prin fiecare calatorie o oportunitate de a evolua, de a invata si de a te autoeduca. Consider ca a calatori este unul dintre cele mai frumoase lucruri care iti deschid mintea si sufletul. Prin calatorii acumulezi amintiri si experiente unice! Imi place sa imi organizez singura fiecare calatorie in parte, plecand de la achizitionarea biletului de avion (pe care tot timpul il gasesc la preturi fabuloase – cel putin la jumatate de pret), pana la cazarea si obiectivele din fiecare locatie in parte. Pana acum am vizitat peste 16 tari si imi doresc sa fac inconjurul planetei.

Ce am vizitat pana acum?

EUROPA

 1. Anglia – Londra
 2. Belgia – Bruxelles, Bruges
 3. Bulgaria – Bansko, Ruse, Sofia
 4. Cipru – Larnaca, Limassol, Aya Napa, Nicosia
 5. Danemarca – Copenhaga
 6. Franta – Paris
 7. Grecia – Salonic, Halkidiki
 8. Italia – Verona, Legnago, Lago di Garda, Venetia, Roma, Florenta, coasta Sorrento, coasta Amalfi, Napoli, Pompei, Coasta Amalfi, Positano, insula Capri, insula Ischia
 9. Malta – St Julian’s, Sliema, Valetta, insula Comino, insula Gozo
 10. Scotia – Glasglow, Edinburgh
 11. Slovacia – Zilina
 12. Spania – Barcelona, Palma De Mallorca
 13. Suedia – Stockholm
 14. Turcia – Kusadasi

AFRICA

15. Africa de Sud, Cape Town

16. Maroc – Marrakech, Essaouira, Sahara, Fes, Tangier

ASIA

– urmeaza, abia astept 🙂

Facebook Comments

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *